Fest

De riktigt stora festerna i livet kan nästan räknas på en hand. Det är dopet, studenten, bröllopet också kanske de stora nollorna och vissa bröllopsdagar. När dessa tillfällen ges är det en skam att inte slå på stora trumman och göra något riktigt minnesvärt - alltid med ens egna ekonomiska och praktiska förutsättningar som utgångspunkt givetvis.

Stora fester kräver planering och organisation - och massor av god mat. Maten är ett kapitel för sig och allt fler väljer catering som alternativ eftersom det är så smidigt.

Konferens

Även konferenser brukar inkludera mat - frukost, lunch, middag och tilltugg i pauserna. Den mat man bjuder på brukar kunna spela en ganska stor roll i hur lyckad konferensen upplevs för de inbjudna. Beställ catering från oss nästa gång du ska arrangera en konferens i Lund så får du kvalitetsmat som garanterat ger din tillställning det där lilla extra.

Högtid

Vi firar flera högtider om året, de ger oss något att se fram emot. Under vintertid har vi Lucia, Jul och Nyår. Om våren ser vi fram emot Påsken och på sommaren firar vi Midsommar. Dessutom tycker vi alla att kräftskivan i augusti är bland det trevligaste som finns, för att inte nämna gåsamiddagen i november. Men vem lagar all maten? Finns det någon eldsjäl i din familj eller bekantskapskrets så är du lyckligt lottad. Om inte, beställ din högtidsmat i form av catering från oss så får du precis den mat du önskar utan någon ansträngning.

Inspiration

Behöver du inspiration vad gäller din bjudning så delar vi gärna med oss av lite tips och goda råd. Vi har mångårig erfarenhet i den här industrin och även om vårt expertområde faller inom ramarna för mat så har vi inte undgått att snappa upp en hel del matnyttigt även gällande övrig festplanering.