Att bjuda till fest ska inte behöva vara så komplicerat

Vi ser det som vårt uppdrag att göra det lättare för människor att bjuda in familj, vänner, bekanta och gäster i största allmänhet till allt från kalas och högtider till konferenser. Genom att se till så att allt som handlar om maten vid din bjudning är helt ur vägen för dig i din planering så lämnar det utrymme för tid och ork att organisera alla annat. Maten du sedan får bjuda på garanterar vi håller högsta kvalitet och blir en höjdpunkt på din tillställning. Vi brinner för att leverera catering till alla typer av evenemang i Lund, kontakta oss så berättar vi mer.

Kvalitetsfokus

Vi talar ofta om vikten av att hålla fokus på kvalitet när man befinner sig i matbranschen. Det finns så mycket mat där ute som helt enkelt inte håller måttet vare sig ur närings- eller smaksynpunkt. Vi behöver mat för att fungera och samtidigt kan mat vara en så stor källa till njutning, så varför inte ta vara på det? Vi använder bara de finaste råvarorna när vi tillagar vår mat och vi håller mycket hög standard när det kommer till saker som personal, bemötande, service, punktlighet och renlighet. Inget faller genom springorna i vår verksamhet.

Miljöfokus

Det är ett sorgligt faktum att vi använder slut på jordens resurser i snabbare takt än planeten hinner producera dem. Det är inte särskilt smart om man önskar att jorden ska kunna fortsätta vara en plats där vi människor får leva och frodas. Varningstecknen är många och alla måste vi ta aktivt ansvar för att komma undan denna destruktivitet. Som cateringfirma arbetar vi medvetet för en grönare morgondag, bl.a. genom att välja närproducerat och ekologiskt samt att kompostera allt matavfall. Kontakta oss om du är nyfiken på att veta mer om vårt miljöarbete.