Dina behov & önskemål styr

Det är åt dig och ditt sällskap vi levererar maten så för oss som cateringfirma är det självklart att det är du och dina önskemål som styr vårt arbete. Vi har en ganska generös uppsättning standardmenyer som vi arbetat mycket medvetet med att göra harmoniska och varierade. Det vittnar den mängd kunder som gärna nöjer sig med dessa om. Det finns förstås alltid en del som har särskilda behov eller önskemål och vi är alltid snabba med att göra vad vi kan för att tillmötesgå dem. Kanske handlar det om en tillställning vid udda tid, eller en temafest som kräver något alldeles särskilt? Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg åt dig.

Mat som tillfredsställer

Festmat serveras inte med huvuduppgift att mätta hungriga magar, även om det är ett syfte så gott som något. Festmat ska i första hand vara god. Den ska också vara vacker att titta på och den får gärna ge energi så att man kan hålla sig pigg, positiv och alert under många festliga timmar. Vår cateringmat tillfredsställer alla sinnena och den baseras på hälsosamma ingredienser med tillsatser som socker, salt och härdat fett på miniminivå. Framför allt är våra maträtter fantastiskt goda och variationen stor.

Allergier och andra specialbehov

Allergier och särskilda preferenser är väldigt vanliga och som rutinerad cateringverksamhet här i Lund så vet vi hur viktigt det är att ha alternativ för alla. Alla måste få möjlighet att delta i festligheter utan att tvingas sitta med kurrande mage. Vegetarianer och veganer hittar alternativ bland våra maträtter, liksom allergiker av olika slag. Vi kan också ofta specialanpassa våra menyer. Varmt välkommen att kontakta oss!